Balıkesir'e atandı

Balıkesir

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki, Balıkesir'e tayin oldu.

2 yıl önce Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğünden Bandırma İlçe Emniyet müdürlüğü görevine atanan Yusuf Aki, Balıkesir il Emniyet müdürlüğü Hava alanlarından sorumlu şube müdürlüğüne atandı.

30 Haziran’da izne ayrılarak atama dolayısı ile hazırlıklarını yapıp veda ziyaretlerini sürdüren Emniyet Müdürü Yusuf Aki bugün makamında gazetecilerle yaptığı görüşme sonrası Bandırmalılara veda etti.

Aki, dolu dolu 2 yıl, başarılı ve performansı yüksek bir çalışma atmosferi ile görev yaptığı Bandırma’dan huzurla ayrıldığını söyledi.

Aki, Bandırmadaki 719 günlük görev süresinde uyumlu bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini Bandırma’nın huzur ve güvenliği adına kendisine destek olan personel ve mesai arkadaşlarına da teşekkür etti.

Aki, birçok ilden büyük Bandırma’da görev yelpazesi içinde sorumluluk alanlarında adli ve idari hizmetlerin yanı sıra idari hizmetlerde geniş görev yelpazesi içinde, spordan eğitime birçok güvenlik hizmetlerinde zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini başarıyla gerçekleştiren personele teşekkür etti.

Aki, Güvenlik olarak, Bandırma’nın huzuru için desteklerini esirgemeyen duyarlı Bandırma halkına ’da teşekkür etti.

Balıkesir’e atanması ile boşalan Bandırma ilçe Emniyet müdürlüğüne Dursunbey ilçe Emniyet müdürü Ali Haydar Kılıç’ın atandığı öğrenildi.

 

 

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false